勿擾模式的Bug將會在1月7日自動修復

在ios6中,勿擾模式是其中的一個賣點,而勿擾模式在踏入2013年後,它的排程時間不會自動關閉。蘋果為這個問題已經作為回應,也說明這個Bug將會在1月7日自動修復。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 變更 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 變更 )

Facebook照片

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 變更 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 變更 )

連結到 %s